172+ pôvodných názvov pre blog kritikov potravín

Aký by bol najlepší názov pre blog Food Critics?

Už sa nestaraj.

V tomto príspevku máte dostatok nápadov na vytvorenie pôvodného názvu pre váš blog.

Ukážem vám 172+ príkladov názvov blogov Food Critics.

Ste pripravení nájsť perfektný názov pre svoj blog?

Brilantné

Najprv však uvediem tri kritériá, ktoré odporúčam svojim priateľom pri výbere najlepšieho názvu pre váš blog.

Na výber dokonalého názvu blogu existujú 3 kľúčové body

Názov blogu musí spĺňať tri jednoduché kritériá:

#1. Že sa ti to páči.

#2. Ľahko zapamätateľné

  • Použite slovo súvisiace s témou blogu, ktorú pozná potenciálne publikum. Napríklad známe slová z blogu o varení: recepty, šéfkuchár, kuchár, chuťovka, jesť, ochutnať, aróma, sviečka, korenie-máte to.
  • Zahrňte výhodu spojenú s vašou témou blogu. Napríklad: Osobné financie: úspory. Peniaze online: pasívny príjem, zárobky. Vo vašom prípade? uvidíte nižšie …

#3. Dostupnosť.

Koncové krátke domény en.com nie je ľahké získať. Zostáva málo.

Veľmi podobné al.com máte el.co, čo je terminál pre Kolumbiu.

Nevadí, v Mexiku môžete použiť doménu z Kolumbie. Idem ďalej, v Latame si môžete kúpiť jeden z Kanady. Napríklad: „agilmatemati.ca“

Ak to dáva zmysel téme blogu, nie je problém s použitím akéhokoľvek terminálu.

Vždy odporúčam, aby ste si svoj hosting a názov svojej domény kúpili pomocou Siteground, pretože s nimi mám veľmi dobré skúsenosti. Super rýchle a Google to miluje. 100% odporúčané.

Tipy na výber originálneho názvu pre váš blog

1.-Zabudnite na super mega originál.

Uvidíte stovky príkladov, ktoré nie sú z iného sveta, ani jedinečné, ani dokonalé. Sú jednoduché. 

2.-Nechystáš sa pokaziť

Ak zmeníte názor, na blog môžete kedykoľvek vložiť iné meno, nič nie je stratené. Urobil som to raz a bolo to také jednoduché, ako poslať správu na Siteground .

3.-Na dĺžke nezáleží.

Úplne chápem, že sa nechceš pokaziť od samého začiatku.

Trochu sa obávate, že vymyslíte perfektný názov pre svoj blog.

Meno, ktoré odštartuje jeden z projektov, ktoré navždy poznačia váš život.

Nebuď smutný. To isté sa stalo aj mne. Strávil som mesiace recitovaním slovných spojení do vetra.

A vidím to každý deň na nových blogerkách.

Nestrácajte viac času.

172+ príkladov názvov blogov kritikov potravín

Špionážna pravda

Ant Media

Mimi Grill

Vyprážanie upraviť

Predjedlo pre oči

Epikurejské dátumy

Kritické menu

Jahňacie tipy

Ukážková hodnota

Pozrite sa smažiť

Krabia kontrola

Oko argumentuje

Ukážka oznámenia

Stolovanie Uspokojte sa

Kritická štúdia

Zhrnutie vzorky

Sprievodca jedlom

Jedlík Kritika

Pravidlo 5 sekúnd

Bohatá chuť do jedla

Kuchárska dievčina

Kuchárka

Cookie a Kate

Lahodne Ella

Jahňacie pátranie

Ruth ticker

Skúste jesť

Diagnóza jedáka

Hrniec výber

Kvalita zručnosti

Krabia miera

Craigove známky

Potravinový audit

Kritické zhrnutie

Vegánske body

Mňam známky

Happyolks

Zdravý šťastný život

Na chválu zvyškov

Indické dusenie

Pokračuj v láske

Miestne mlieko

Večera Posúdenie

Mňam skús

Tymiánová miera

Zhrnutie steakov

Výživná poznámka

Kuchynský špión

Jedzte komentáre

Výber jedla

Kontrola večere

Analyzujte potraviny

Lahodný displej

Lahodná recenzia

Burger prečítaný

Moje nové korene

Ach moja zelenina

Ach ona žiari

Ach lievance

Pero a podnebie

Štipka mňam

Zesty Summary

Úroveň šéfkuchára

Skenovanie jedla

Gurmánska značka

Náročný zrak

Poznámka podávača

Kontrola potravín

Preskúmajte Feeder

Senzácia jedla

Skóre ópia

Náročné skenovanie

Ceny podávača

Titul v odbore jedlo

Meranie podávača

Skóre jedla

Bylinkový audit

Údaje o príchuti

Brunch report

Sčítanie menu

Pohľad na požierača

Jedzte skicu

Vyživujte ankety

Diétne štúdie

Medová recenzia

Štúdia taniera

Cook View

Výskum špajze

Jedlý prieskum

Hladová štúdia

Smitten Kitchen

Prvý neporiadok

Kompletná asistencia

trvalé jedlo

Smädný wench

Vanilkový blog

Analýza citrónu

Správa o tymiáne

Pohľad na rúru

Štúdiá na večeru

Kritik reštaurácie

Stĺpce s jedlom

Ohodnoťte jedlo

Jemné podnebie

Šikovná kuchyňa

Prežitie v reštaurácii

Sladký a kyslý

Potravinový rozhodca

Preskúmané menu

Obľúbenosť jedla

Kritik vína

Kŕmne médiá

Stupeň varenia

Jedlo píše

Skusový audit

Neporiadok

Prieskum potravinárskych výrobkov

Správa o diéte

Hladný životopis

Kvalita chleba

Jedzte profil

Sendvičová značka

Časopis Flavours

Výhľad do kuchyne

Príďte zvážiť

Servisná trieda

Výživné upozornenie

Hodnota pečenia

Lahodný komentár

Hryzenie pozorovanie

Tangy Examine

Poplatok za kuchyňu

Kontrola woku

Kvalita brunchov

Oznámenie o varení

Pečená recenzia

Zjesť ťa

Pikantný vzhľad

Feel plate

Kuchárske skóre

Zážitok z večere

Analyzátor potravín

Láska k jedlu

Spisovateľ jedla

Navrch dajte škoricu

Vegan Richa

Vegetariánske podniky

Potravinová sekcia

Mentor chleba

Reštauračný prístup

Prieskum šéfkuchára

Kávový stupeň

Potravinový meter

Oznámenie o deli

Hodnotenie hotela

Sudca

Kritické skladovanie

Komentár ku káve

Kávový profil

Rozsah obchodu

Poznámka k obedu

Diagnostika kabíny

Skúška kávy

Nápojové hodiny

Meranie nápojov

Displej destilátov

Stupeň vypracovania

Výber piva

Vinohradnícke body

Jedlo hovorí

Prieskum ryže

Jedlý prieskum

Poznámka k obchodu s potravinami

Rice Brief

Komentár od pan

Zhrnutie obilnín

Vzhľad jedla

-Jedlo

Gurmánsky šumivý

Foodie závislý

Nováčik cookie

Láska k jedlu

Potravinová rovnováha

Pravdepodobnosť chuti

Špeciálna príchuť

Obľúbená príchuť

Chuť je lepšia

Chuť neba

Jedlá panda

Zlatý kuchár

Každodenný gurmán

Džungle Ovan

Morský kuchár

Jedlá pentas

Strieborná lyžica

Zlatá miska

Zoznámte sa s Foodie

Šéfkuchár Cranny

Kuchynská lyžica

Jedlo sa zamyslelo

Kopať jedlá

Spar Meals

Bystré myslenie

Napíšte Peperovi

Spice Heaven

Ocenové korenie

Zelená Cibuľa

Preťaženie torrom

Každodenný gurmán

Zabíja jedlá

Kniha o cookies

Potraviny domov

Nebeský kráľ

Skinny tanier

Bolo to ochutené

Foodie Theam

Tymián letí

Potápačský tanier

Sushi ryba

Kaptská káva

Kapitán Cook

Šéfkuchári Muži

Chuťový stôl

Posaďte sa s lyžičkou

Foodie Forker

Harnerova príchuť

Oko korenia

Olivy varia

Dechtová soľ

Zlatý kuchár

Pikantné jedlo

Kráľ receptu

Úžasný gurmán

Zeleninová pôda

Jednoduchý spôsob, ako pomenovať blog

Nemusíte znova objavovať koleso. Tvoja mama ti dala pred rokmi dobré meno.

Výhodou vlastného názvu blogu je, že je jedinečný, ale aj dostatočne všeobecný, aby ste mohli písať blog na akúkoľvek tému.

Napríklad blog VilmaNuñez.com o online marketingu. Zakaždým, keď človek na internete uvedie svoje meno, všetci vieme, na koho sa odvoláva.

Vaše vlastné meno vám bezpochyby pomôže vybudovať si osobnú značku.

Postupujte podľa tohto postupu pri výbere dokonalého názvu: Marinačná stratégia

marinated-blog-name

Jadrom veci nie je výber toho najlepšieho, ale vylúčenie 2 z 3 … teda 2, ktoré s vami najmenej rezonujú.

Proces odstraňovania v troch krokoch:

  1. Vyberte 3 mená pre svoj blog.
  2. Vložte ich do marinády, kde ich môžete denne vidieť.
  3. Nechajte sa eliminovať 1 na 1, kým vám nezostane iba perfektné meno.

Teraz mi povedzte, aké mená chcete marinovať?

Nezabudnite, že na vás čakajú vaše sny.

Projekt, ktorý sa chystáte realizovať?

Tvoj vlastný web?

Vaše budúce podnikanie?

Všetko je tam … čaká na vás.

Čakajú, kým sa rozhodnete: „Dnes je deň, kedy si splním sny.“

Čakajú na vás, keď hodíte kockou.

Tak neseďte. Vezmite list a napíšte svojich troch kandidátov.

Už nemusíte chodiť v kruhoch. 

Ďalším krokom je urobiť rozhodnutie. Ďalším krokom je začať hneď. Ďalším krokom je vytvoriť si blog teraz.

Tu je môj sprievodca všetkými krokmi k vytvoreniu blogu . Rovnaké kroky, aké používate pri vytváraní tohto. 

Pretože vaše sny sa dosahujú posunom vpred.